Page 1 of 1

Filters not available

PostPosted: Tue Jun 28, 2011 9:35 am
by rmnewman@rcn.com
On my Nokia 5800, I am unable to use the filter tool. When I select it, I am able to change disabled to enabled, but all that appears is a parenthesis, and no ability to enter or select anything. The Options selection at this point only offers disable. This problem exists for all of the databases, including the supplied by the install. This database is unusable for me without filters. Thanks for any help.

Re: Filters not available

PostPosted: Thu Jun 30, 2011 8:29 am
by Brian_Houghton
Hello,

Thanks for writing. Are you using the special test build that I may have sent to you, or are you using the version included in the download from the website?

If you are not using the test build, please email me at support @ ddhsoftware . com

Re: Filters not available

PostPosted: Sun Jul 03, 2011 5:47 pm
by rmnewman@rcn.com
I am not sure whether I am using the demo. I received your email with the attachment named handbase_demo_5th(3) but I also show a purchase from the web a day later. Anyway, "About" in the Handbase in my Nokia says June 07 2010 22.22.03 v4.1.3

Re: Filters not available

PostPosted: Sun Jul 03, 2011 10:20 pm
by Brian_Houghton
Hello,

Thanks for following up. Please drop me an email at support@ddhsoftware.com so I can send you the full version of the updated version, just to be sure you are running the latest file.