Page 1 of 1

Editing databases in BB?

PostPosted: Fri Oct 02, 2009 6:34 am
by VorlonShadow
I do not seem to have the ability to create my own database or editing existing ones directly on the BB. Is that true? I can bring up the properties of a database, but I don't seem to be able to edit anything. Am I only allowed to create and modify on the Desktop?

Jesse

Re: Editing databases in BB?

PostPosted: Fri Oct 02, 2009 12:20 pm
by dhaupert
Yes, that's the case. No database design currently possible on the BB.

Re: Editing databases in BB?

PostPosted: Tue May 18, 2010 9:39 pm
by ColinB
Hi,

are there any plans to include this functionality in the Blackberry version?


Colin

Re: Editing databases in BB?

PostPosted: Wed May 19, 2010 7:37 am
by dhaupert
Hi Colin,

Thanks for your question. There are no immediate plans to do so, but it's not out of the question for the future, if enough users were asking for it. It would be quite complex to do on the BlackBerry due to the fact we can't use our native HanDBase format on there, but anything is possible!