Form Bug?

Discussions for the HanDBase for iPad and it's conduits and desktop add-ons

Form Bug?

Postby VelvetLounger » Thu Jan 16, 2014 11:24 pm

Within a form I created a button that uses the action Jump to Form in other DB. This launches the form in the new database, and I create a new record. but when I go to save the new record HandBase crashes without saving the new record. Is this a know bug?
Using HanDBase since I had my Palm 3.
VelvetLounger
 
Posts: 105
Joined: Thu Dec 15, 2011 7:47 pm
Location: Chicago, IL

Re: Form Bug?

Postby Brian_Houghton » Sun Feb 09, 2014 11:10 am

Hi,

That definitely sounds like a bug. Please feel free to send a copy of your databases and forms to me at support @ ddhsoftware . com along with a list of steps you are taking so we can look into this further.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
Kind Regards,
Brian Houghton, DDH Software
Brian_Houghton
 
Posts: 2246
Joined: Wed May 20, 2009 8:30 am


Return to HanDBase for iPad

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron