Page 1 of 1

Formatting issue with 4.9.071

PostPosted: Sat Jul 23, 2016 7:24 am
by jfh
I noticed an issue with the new release that may only be cosmetic / formatting, but is very jarring.

Field alignment in the edit record screen is off. It seems that any field that is a relationship lookup is shifted left so that the field name is no longer right aligned with the other fields. This results in the record having a very "wavy" appearance on the page as both the field names and data values may no longer be aligned consistently with the fields immediately above or below.

Re: Formatting issue with 4.9.071

PostPosted: Sun Jul 24, 2016 6:44 pm
by Brian_Houghton
Hi,

Thanks for reporting this.

So far I've been unable to duplicate this. Would it be possible for you to provide a screenshot of the issue so I can better see what you are experiencing?

Re: Formatting issue with 4.9.071

PostPosted: Sun Jul 24, 2016 7:48 pm
by jfh
Brian_Houghton wrote:Hi,

Thanks for reporting this.

So far I've been unable to duplicate this. Would it be possible for you to provide a screenshot of the issue so I can better see what you are experiencing?


Sure. Where should I send it? I don't see an obvious way to attach a photo.

Re: Formatting issue with 4.9.071

PostPosted: Sun Jul 24, 2016 8:45 pm
by curtterp
jfh wrote:
Brian_Houghton wrote:Hi,

Thanks for reporting this.

So far I've been unable to duplicate this. Would it be possible for you to provide a screenshot of the issue so I can better see what you are experiencing?


Sure. Where should I send it? I don't see an obvious way to attach a photo.


Click on Reply or quote. Look below the main message box and click on the upload attachment tab. After clicking the tab, you will see how to choose a file, then upload it.

see the attached file below called snapshot2.jpeg to see what it looks like

Re: Formatting issue with 4.9.071

PostPosted: Wed Jul 27, 2016 5:57 am
by jfh
Brian_Houghton wrote:Hi,

Thanks for reporting this.

So far I've been unable to duplicate this. Would it be possible for you to provide a screenshot of the issue so I can better see what you are experiencing?


Picture attached.

Re: Formatting issue with 4.9.071

PostPosted: Sat Apr 01, 2017 2:59 am
by jfh
jfh wrote:I noticed an issue with the new release that may only be cosmetic / formatting, but is very jarring.

Field alignment in the edit record screen is off. It seems that any field that is a relationship lookup is shifted left so that the field name is no longer right aligned with the other fields. This results in the record having a very "wavy" appearance on the page as both the field names and data values may no longer be aligned consistently with the fields immediately above or below.


Here is an example on an iPad held horizontally: