Jumping forms

Discussions for the HanDBase for iPad and it's conduits and desktop add-ons

Jumping forms

Postby jeffhall » Sat Feb 18, 2017 6:58 am

Is it possible, when using the "Jump to Form in other DB" to go to a specific record?

Many thanks

Jeff
jeffhall
 
Posts: 3
Joined: Fri Feb 17, 2017 1:06 pm

Re: Jumping forms

Postby ddhsoftwareadmin » Sat Feb 18, 2017 10:16 am

Hi,

If the source of your button is a link, linked, or relationship there should be options to go to the first matching record or the last matching record. In particular, if you have a 1:1 relationship set up, you should be able to go to that specific record all the time regardless of whether you choose first or last record!
ddhsoftwareadmin
Site Admin
 
Posts: 232
Joined: Tue Dec 09, 2008 2:13 pm

Re: Jumping forms

Postby jeffhall » Sat Feb 18, 2017 1:39 pm

Hi Dave,

Thanks for the reply - I worked it out:
Create a button
A relationship exists between the two tables
Set the Data Source to the Field that is read from the related table
Set the Action to "Follow Link/Relationship/External

Many thanks

Jeff
jeffhall
 
Posts: 3
Joined: Fri Feb 17, 2017 1:06 pm


Return to HanDBase for iPad

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest