forms question

For HanDBase related topics that are not specific to one platform.

forms question

Postby sknopik » Tue May 19, 2015 3:00 pm

Is it possible to have fields from 2 databases in 1 form?
sknopik
 
Posts: 20
Joined: Fri Feb 18, 2011 3:15 pm

Re: forms question

Postby mjhanna » Tue May 19, 2015 5:55 pm

I don't know of a direct way to do that myself, but there is an alternative.

You could add to database A a field which was a Link or Relationship to a field from a record in database B. Then a Form built for database A could display the contents of a record in A plus the field in that record from B.

Hope this gives you ideas,
Michael
(Only a user and not affiliated with DDH Software, but working with computer databases for over fifty years.)
mjhanna
 
Posts: 155
Joined: Tue Oct 15, 2013 10:56 am
Location: New Mexico


Return to HanDBase General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron