1 form 2 databases?

For HanDBase related topics that are not specific to one platform.

1 form 2 databases?

Postby glenwf » Sun Feb 12, 2017 5:52 pm

Is there a way to use a form developed for another database? I just had to ditch my original work, but the revised table will still work for the form, but I don't see a way to move it over to the new database.

Doubtful...
glenwf
 
Posts: 170
Joined: Wed May 20, 2009 5:34 pm
Location: Roseville, CA

Re: 1 form 2 databases?

Postby glenwf » Sun Feb 19, 2017 12:09 pm

I found my own answer.

In original dtabase, select any Form. that gives you "Display" window with 4 choices:
Edit, Properties, Copy, Delete.

Obviously what I was looking for was Copy, and that can be to the same database or another.

Nice.
glenwf
 
Posts: 170
Joined: Wed May 20, 2009 5:34 pm
Location: Roseville, CA


Return to HanDBase General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests