Win 10 Android Sync problems

Discuss the HanDBase for Windows Desktop program, conduits, and add-ons.

Win 10 Android Sync problems

Postby Grumpie » Sun Feb 11, 2018 11:58 am

I recently switched to a new Android phone running AOS 8.0.0 ( and am no longer able to perform a desktop sync of more than two databases. All others display
"Error: Code 200: HTTP/1.0 200 OK ".
My previous Android phone under A8.0.1 had no syncing problems.All databases have been loaded via WiFi sync and display correctly on the new mobile.
I have un/reinstalled both desktop and mobile, but the situation remains the same.
Any guidance would be appreciated
Grumpie
 
Posts: 2
Joined: Sun Feb 11, 2018 10:56 am

Re: Win 10 Android Sync problems

Postby eskerke » Wed Apr 04, 2018 2:19 pm

I am having similar issues. I noticed that you posted this over a month ago. Did you ever get this problem resolved.
eskerke
 
Posts: 2
Joined: Wed Apr 04, 2018 2:10 pm

Re: Win 10 Android Sync problems

Postby Brian_Houghton » Mon Apr 23, 2018 5:32 am

Hello,

I apologize for the delay in responding. I've just now got a new laptop running Windows 10.

The sync in my testing is running fine, without issues. I can sync without problems, so it is not a problem inherent to Windows 10.

What it may be:

- antivirus
- firewall
- not running as admin

For the first two, temporarily disable each to see if syncing works. For the latter, HanDBase always works best when you are using in an administrator account or when all components of HanDBase have been given permission to run as administrator.

Please try these and report back. Provide specific logs if possible if you continue to have issues.
Kind Regards,
Brian Houghton, DDH Software
Brian_Houghton
 
Posts: 2248
Joined: Wed May 20, 2009 8:30 am


Return to HanDBase for Windows

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 0 guests

cron