Can I even do forms on Desktop?

Discuss HanDBase running on RIM BlackBerry devices and synchronization with a desktop.

Can I even do forms on Desktop?

Postby Nivlaek » Wed Feb 24, 2010 1:36 pm

I realize that forms is not yet working on the Blackberry, but can I at least create a form on the XP desktop? I successfully built the structure of the form, but when I went to save the file, the INSTALL DATABASE TO user window popped up and my user id was not listed...therefore I COULD NOT SAVE MY 35 minutes of hard work! GRRRRR.! How do I at least save the form to make it view/editable on my Desktop?

:?:

More info: I did create a second profile DESKTOP ONLY user id. I then tried to create the form. It looked like it saved. But I can't find the file. Is my problem the fact that I already attached this DB to my blackberry user profile? If I am using the same database I created for the Blackberry, will this cause a problem?


Nivlaek
Blackberry Curve 8330
Nivlaek
 
Posts: 11
Joined: Tue Jan 26, 2010 3:10 pm
Location: Wisconsin

Re: Can I even do forms on Desktop?

Postby Nivlaek » Wed Feb 24, 2010 2:35 pm

I am such a moron. My apologies to everyone... I was expecting the form to be selectable. I didn't realize I had to either click NEW or EDIT for the form to become active. I am such a newbie...

Nivlaek
Nivlaek
 
Posts: 11
Joined: Tue Jan 26, 2010 3:10 pm
Location: Wisconsin


Return to HanDBase for BlackBerry

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron