Using Crossover with Windows Version of Handbase on LION

Discuss HanDBase running on Mac OSX computers, as well as conduits.

Using Crossover with Windows Version of Handbase on LION

Postby wb2lma » Sat Jan 21, 2012 11:36 am

I have been able to use my Windows Pro version on my MAC Lion laptop using
Crossover. The database I tested with has 8 linked databases all of which
I am using with forms for input.

While I am also running Parallels VM, Crossover makes it much easier to
access my HanDBase databases.

Hope this helps MAC Lion users.
wb2lma
 
Posts: 30
Joined: Tue Aug 09, 2011 8:51 pm

Re: Using Crossover with Windows Version of Handbase on LION

Postby Brian_Houghton » Sun Jan 22, 2012 9:55 am

Do you have a link to Crossover that users could refer to? Thanks in advance!
Kind Regards,
Brian Houghton, DDH Software
Brian_Houghton
 
Posts: 2246
Joined: Wed May 20, 2009 8:30 am

Re: Using Crossover with Windows Version of Handbase on LION

Postby wb2lma » Sun Jan 22, 2012 7:43 pm

wb2lma
 
Posts: 30
Joined: Tue Aug 09, 2011 8:51 pm


Return to HanDBase for Mac

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 0 guests

cron